De effecten van de realiteit op de carrière van de spelers
Voetbal is een sport die mannen en vrouwen en mensen over de hele wereld enthousiast maken, vooral als het wereldkampioenschap van vier jaar een fluctuatie is. Net zoals onze mensen enthousiast zijn over Park Ji-sung en Son Heung-min, en 's nachts slapen in de ochtends, kijken naar voetbalwedstrijden in het buitenland, is de liefde van […]

Voetbal is een sport die mannen en vrouwen en mensen over de hele wereld enthousiast maken, vooral als het wereldkampioenschap van vier jaar een fluctuatie is. Net zoals onze mensen enthousiast zijn over Park Ji-sung en Son Heung-min, en 's nachts slapen in de ochtends, kijken naar voetbalwedstrijden in het buitenland, is de liefde van Noord-Koreanen voor voetbal nooit achter de Zuid-Koreanen.
Het WK 2002 tussen Korea en Japan is een onvergetelijk moment voor ons. Het is omdat het Koreaanse nationale team de eerste ronde van 16 heeft bereikt en het de vierde ronde heeft bereikt en het hele publiek een gelukkig moment heeft gegeven. In die tijd was Korea de beste Aziatische voetbalspeler die ooit werd genoemd.
Maar ik denk niet dat veel mensen weten dat Noord-Korea in 1966 al de kwartfinales van het WK heeft bereikt. In de Wereldbeker van 1966 in Engeland versloeg het nationale voetbalteam van Noord-Korea Italië, dat de beste van de partij werd genoemd, en bereikte de kwartfinale met de eerste overwinning op de Wereldbeker van Azië. De wedstrijd, die in de kwartfinales met 3-0 voorsprong op Portugal scoorde en in slechts enkele minuten vijf doelpunten scoorde, is 스포츠중계 ook bekend onder voetbalfans.
Dit artikel wil het verhaal van Noord-Koreaans voetbal vrijgeven door Noord-Koreaanse spelers in het voetbalteam in het buitenland te verlichten, samen met de liefde van Noord-Koreanen voor voetbal, en de onbetwistbare investeringen van de Noord-Koreaanse autoriteiten in voetbal.
Er is een sport waar mensen over de hele wereld van houden. Het is voetbal. Dit is geen uitzondering voor Noord-Korea, dus Noord-Koreanen nemen ook voetbalwedstrijden in het buitenland in hun vrije tijd, en kleine fans noemen de namen van wereldberoemde spelers als idool.
De liefde voor voetbal in Noord-Korea is niet recent begonnen, maar de liefde voor voetbal tussen Noord- en Zuid-Korea begon bijna 100 jaar geleden, toen het een Japanse macht was. In 1929 werd het "Gyeongsung Pyongyang Aerobatic Football" gehouden, dat Seoul en Pyongyang verbindt, en beide teams speelden hun trots.
Het Kyungseong-voetbalteam en het Pyongyang-voetbalteam, de belangrijkste voetbalwedstrijd van de Kyungseong Pyongyang, zijn sinds de bevrijding de moeder van het nationale team van de twee Korea's geworden, maar de politieke situatie heeft de reguliere inter-Koreaanse voetbaluitwisselingen opgeschort. In oktober 1990 werd echter een voetbalwedstrijd gehouden tussen de twee Korea's en de eenwording, die de heersende arena van het Kyungpyeong-voetbal won, en vorig jaar werd het voetbaltoernooi gehouden in het Seoul World Cup Stadium. Sindsdien is het voetbaltoernooi van Noord- en Zuid-Korea, dat bekend staat als het nieuwe hoofdstuk over de inter-Koreaanse uitwisseling, ook bekend als de Zuid-Koreaanse voetballiefde.
Er is één ding dat we gemeen hebben met voetbalsterren over de hele wereld, waaronder Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en Son Heung-min, die sinds hun jeugd een systematisch jeugdvoetbalsysteem hebben ervaren. Noord-Korea is ook enthousiast over het bevorderen van voetbalvooruitzichten door de nieuwe voetbalschool.
Noord-Korea heeft al voetbalonderwijsinstellingen, waaronder de voetbalschool in Pyongyang en de voetbalschool van Nathan City, en de voetbalschool van Nampo City is onlangs voltooid. De Noord-Koreaanse autoriteiten zijn van plan om in elk van de provincies een voetbal- en onderwijsinstelling op te richten. De meest recente, voltooide Nampo City Football School is relatief bekend om de berichtgeving van Noord-Koreaanse kranten.
De Labour-bronchoon, de krant Labour, introduceerde de Nampo City Football School op 28 oktober 2020, waarin stond dat de bouw van een voetbalschool die deel zou uitmaken van de nationale voetbalspeler Hooby (hoopzegerij) wordt voortgezet. De krant introduceerde de nieuwste leraren, slaapzalen, trainingsvelden en stadions van Nampo Soccer School, en voegde eraan toe dat deze uitstekende faciliteiten voldoende kunnen garanderen voor het leren en leven van studenten.
De krant van de Arbeid verlichtte ook de nieuw opgerichte voetbalschool in Pyongyang op 10 oktober 2020. De voetbalschool in Pyongyang City heeft een aantal van de stadions in Oost-Pyongyang gerenoveerd en is naar verluidt voltooid op 12 augustus 2020. Op dit moment heeft Noord-Korea dezelfde voetbalschool in de stad Nathan. Twee voetbalscholen zijn voltooid in slechts enkele maanden en tonen een sterke wil van de Noord-Koreaanse autoriteiten om voetbalbelovende aandelen te bevorderen.
Voordat de Pyongyang International Football School en Nampo Football School werden voltooid, had Noord-Korea in 2013 al een Pyongyang International Football School in de buurt van de Daedong River, in de buurt van de provincie Chungrado, waar hij Zuid- en meisjes onder de 17 jaar opleidde die getalenteerd waren in voetbal. Een van de spelers die op die school is gegroeid, is Han Gwang-sung, die het onderwerp heeft verzameld door zich bij het Italiaanse professionele voetbalteam Juventus (Juventus) aan te sluiten.
Park Kwang-ryong en Choi Sung-hyuk spelen respectievelijk in SKN Jangkt Ten (SKN St. Pölten) in Oostenrijk en US Arezzo in Italië, die naar verluidt een salariscontract van ten minste honderdduizenden euro hadden, maar naar verluidt meer dan 70 procent aan de Labour Party hadden terugbetaald.
Zelfs de resterende 30 procent van de mensen wordt ook verteld dat de lokale ambassades alle kosten van levensonderhoud zullen nemen, behalve de naam Loyalty Fund, en dat ze allemaal naar Pyongyang zullen overdragen, en dat ze allemaal in twijfel trekken of hun salaris teruggaat naar hen.
Zoals eerder vermeld, heeft de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties (Veiligheidsraad) in december 2017 besloten om de sancties tegen Noord-Korea 2397 te handhaven, waarbij de loonkosten worden misbruikt door de minimale levensonderhoud van Noord-Koreaanse werknemers die in verschillende landen in het buitenland werken, en daarom verzoekt het de landen om het terug te sturen naar Noord-Korea tegen 22 december 2019.Na de resolutie van de VN-Veiligheidsraad over sancties tegen Noord-Korea, werden Noord-Koreaanse spelers die op het voetbalstadium in het buitenland speelden het moeilijker om werkvisa te krijgen

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다